Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΝΔ!!!


Λόγια...λόγια...λόγια! Λέγανε και ξαναλέγανε από τη ΝΔ ότι για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές το κόμμα δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα σε υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες.
Μα καλά ποιον νομίζουν οτι κοροιδεύουν;
Ο λαός ξύπνησε και τους έμαθε πια! Όλοι βγαίνουν στα "μπαλκόνια" των τηλεοπτικών σταθμών και φωνάζουν ότι δεν τους αρέσουν τα χρίσματα και όλοι "σφάζονται" γι αυτό! Δύσκολος καιρός για "πρίγκηπες" ε; 

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου δήλωσε στον ΣΚΑΙ:

«Φεύγω από την ευρωβουλή για να προσπαθήσουμε για τη Γλυφάδα μας, με ανθρώπους που πιστεύουμε ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τη πόλη μας».
Ερωτηθείς για τα κομματικά χρίσματα ενόψει των επερχόμενων εκλογών αποσαφήνισε: «είμαι υποψήφιος για όλους, δεν μου αρέσουν τα χρίσματα και νομίζω ότι δεν αρέσουν και στον κόσμο. Ωστόσο, ο κάθε ένας από εμάς έχει τη διαδρομή του. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου».
Παράλληλα, έκανε λόγο για συνεργασίες πάνω και πέρα από τα κόμματα με μοναδικό κριτήριο το καλό του τόπου, της γειτονιάς, του κάθε ανθρώπου. «Απευθυνόμαστε σε όλους τους χώρους, ενώνουμε δυνάμεις. Οι συνεργασίες είναι απαραίτητες και προαπαιτούμενες για κάθε προσπάθεια. Αυτό πιστεύουμε και για την πόλη μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανικολάου.

Ναι βρε συ Γιώργο μου το καταλάβαμε ότι δεν σου αρέσουν τα χρίσματα! Τότε γιατί στην πρώτη σου συγκέντρωση κατέβασες τη μισή ΝΔ;;; 
Και για του λόγου το αληθές...

14 Δεκεμβρίου, στον καλλιτεχνικό χώρο AntArt στη Γλυφάδα.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο προλόγισε ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και μέχρι πρότινος επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Τον κύκλο των ομιλητών έκλεισε η επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Ν.Δ. Μαριέττα Γιαννάκου

ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ - ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ! ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ...

Στην πρώτη  λοιπόν επίσημη δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Παπανικολάου, εκτός από τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και την κυρία Γιαννάκου, που τον προλόγισαν, ανάμεσα σ' αυτούς που διακρίναμε ήταν ο πρ. υπουργός Γιάννης Βαρβιτσιώτης, οι υπουργοί Νίκος Δένδιας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, οι βουλευτέςΣοφία Βούλτεψη, Φωτεινή Πιπιλή και Άννα Καραμανλή. Επίσης είδαμε τους Λευτέρη Ζαγορίτη, Ευάγγελο Αντώναρο, τον δήμαρχο του Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά, τον υποψήφιο Δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρ. Κωνσταντέλλο, τον υποψήφιο δήμαρχο Αλίμου Νίκο Τσαμπαρλή, τον πρόεδρο του συμβουλίου νέων Γλυφάδας κ. Αιμίλιο Βουγιουκλάκη που έκανε αισθητή την παρουσία του μαζί με άλλους νεολαίους της περιοχής, τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Παπάζογλου, τον νεοεκλεγέντα επίσης πρόεδρο της Β2 Νομαρχιακής Δ. Χατζελένη, όπως επίσης και τον πρ. Ευάγγελο Κοκκόση, τους δημοτικούς συμβούλους Γ. Αγγελόπουλο, Γ. Τζούβελη, Ν. Θεοδοσόπουλο, Δ. Αγγελάτο, τις πρ. δημοτικές συμβούλους Μαίρη Παπάζογλου και Μαίρη Αργυροπούλου, την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας Άννυ Καυκά, την ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα, κ. ά.








Σοκ στην Γλυφάδα! Τρίτος και ...καταΐδρωμένος έρχεται στα γκάλοπ για τον δήμο ο (υποψήφιος της ΝΔ) Γ. Παπανικολάου



Νέα συγκέντρωση ετοιμάζει στην Γλυφάδα ο υποψήφιος δήμαρχος και ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Παπανικολάου, σε μια προσπάθεια "να πάρει τα πάνω του". Η κατάσταση όμως παραμένει απογοητευτική.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, φάνηκε ότι "δεν τραβάει" αναφέρει το press-gr.
Κι αυτό επιβεβαιώνεται από τις πρώτες δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει για τον δήμο και στις οποίες ο κ. Παπανικολάου έρχεται τρίτος και κινδυνεύει πολύ σοβαρά να μείνει ακόμη και εκτός δεύτερου γύρου,
Γιαυτό και στο επιτελείο του, που νόμιζαν ότι θα κάνει περίπατο, έχουν πάθει σοκ τις τελευταίες ημέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου