Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ "ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ!" - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ...


Ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία για τον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια που διοργάνωσε η ΝΔ,στα πλαίσια της πρωτοβουλίας "ΣΤΗΡΙΖΩ".

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι " ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ"

Υ.Γ: Μπράβο στον κ.Ζαφειρόπουλο - Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά του! Έχουμε ανάγκη από τέτοιον εθελοντισμό.

Και ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος για την Περιφέρεια Αττικής

Το όνομα του Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου είναι από αυτά που προστέθηκαν τις τελευταίες μέρες στη συζήτηση και τις διαβουλεύσεις στον χώρο της Κεντροδεξιάς, για την Περιφέρεια Αττικής και τον υποψήφιο στον οποίο θα καταλήξει η Συγγρού, ώστε να διεκδικήσει μετά από 14 χρόνια τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας.

Ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου έχει μακρά αυτοδιοικητική διαδρομή, καθώς πέρα από την υπερδεκαετή παρουσία του στα κοινά ενός επό τους πιο σημαντικούς δήμους της Β’ Αθηνών, είναι μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και αναπληρωτής του Βασίλη Κικίλια στη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής, απέναντι στον Γιάννη Σγουρό.

Η περίπτωση του Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου εντάσσεται στη στρατηγική αναζήτηση ενός υποψηφίου που να έχει αυτοδιοικητικό αποτύπωμα, και να μπορεί να… σύρει την αντιπαράθεση μακριά από το δίπολο “Μνημόνιο-αντιμνημόνιο”, στο οποίο φαίνεται αποφασισμένος να επενδύσει και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, εφόσον τελικά αποφασίσει να είναι υποψήφιος, και έχει τη διακριτική στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Εκτός από τον Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, πριν από μερικές εβδομάδες είχε “παίξει” ως πιθανός υποψήφιος από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας και ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης, πρώην δήμαρχος Αιγάλεω και πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ, επίσης μέλος της Επιτροπής Περιφερειών Δημήτρης Καλογερόπουλος, επίσης με διακριτή παρουσία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
http://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου