Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ!! ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ...!!! ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ: ΘΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ!!! ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...!! ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!!!



Το πρόγραμμά του για την Αθήνα παρουσίασε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA.

Αρχικά, ο κ. Σακελλαρίδης σχολίασε το θέμα της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης. Όπως επισήμανε, υπάρχει...
μία υπερβολική συσσώρευση της αστυνομίας στο κέντρο, με αποτέλεσμα, όπως είπε, να μην διαχέονται οι αστυνομικές δυνάμεις στις γειτονιές που παρουσιάζονται πραγματικά προβλήματα εγκληματικότητας.

Σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούνται συχνά στους δρόμους από τις πορείες, ο υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων τόνισε ότι στις μικρές πορείες οι συνδικαλιστές θα πρέπει να αξιολογούν, αν πρέπει να κλείσουν το δρόμο, ενώ υπογράμμισε ότι θα πρέπει να υπάρχει και μία καλή διαχείριση από την πλευρά της τροχαίας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε ότι οι υπηρεσίες του δήμου είναι υποστελεχωμένες. Αναφορικά με τους δημοτικούς υπαλλήλους που υπάχθηκαν στην κινητικότητα, επισήμανε ότι «θα πρέπει να δούμε, αν όσοι έφυγαν από το δήμο, κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, για να επιστρέψουν. Εμείς θα πιέσουμε την κυβέρνηση να γίνουν προσλήψεις, για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες».

Επίσης, τάχθηκε υπέρ της επανασύστασης της δημοτικής αστυνομίας. «Είμαστε υπέρ της ύπαρξης της δημοτικής αστυνομίας και πιστεύω ότι είναι μεγάλο πλήγμα για τη λειτουργία του δήμου το γεγονός ότι καταργήθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να βγει νικητής στο δήμο και μάλιστα από τον πρώτο γύρο, ενώ, σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση που βγήκε χθες στο φως της δημοσιότητας, στην οποία είναι πέμπτος, ο κ. Σακελλαρίδης δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή έχει χαμηλή αναγνωρισιμότητα, σε σχέση με τους συνυποψηφίους του. «Αυτή τη στιγμή, η αναγνωρισιμότητά μου είναι στο 50%. Ελπίζω, μέχρι τις εκλογές, αυτό να έχει αλλάξει», δήλωσε ο κ. Σακελλαρίδης.

Δείτε τα βίντεο από το MEGA:






dexiextrem/stoxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου