Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑ;


Τεράστιες διαστάσεις εχει πάρει η υπόθεση αυτοκτονίας’ του άτυχου 46χρονου Kωνσταντίνου Παγουλάτου στα κρατητήρια του τμήματος της Σάμης.

Οπως μας καταγγέλλει η οικογένεια οι συνθήκες κράτησης του ηταν άθλιες και το σημαντικοτερο οτι ο αδικοχαμένος ηταν άρρωστος!

Μετα την ”περίεργη” συλληψη του απο άνδρες της ασφάλειας Αργοστολιού αυτού και μελών της οικογενείας του για χρήση ουσιων, αποδείχτηκε οτι ηταν ο ίδιος ”χρηστης” αλλα το πιο ”παραξενο” οτι βρεθήκαν ουσιες οι οποίες δεν του άνηκαν οπως καταγγέλλει η οικογένεια.

Το ”δυστύχημα” ειναι οτι για άλλη μια φορα ενας άρρωστος ανθρωπος αντιμετωπίζεται ως κοινος εγκληματιας, ρατσιστικά σαν το ”πρεζάκι” που ειναι ”τελειωμένο”

Αποτέλεσμα αυτης της συμπεριφοράς ηταν να οδηγηθεί στο κρατητήριο αντι στο νοσοκομείο η το ΟΚΑΝΑ, οπως ειχε διαταξει ο εισαγγελέας αφου πέρναγε το ”στερητικό σύνδρομο”.

Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να ειδοποιησουν εναν γιατρό ουτε να του δοθεί η ”βοηθεια” που ζητουσε η οικογένεια αλλα και ο ίδιος απεγνωσμένα. Στο χειρόγραφο που αφησε τρεις μερες πριν δώσει αυτο το τραγικο τέλος!

Όπως διαβάζουμε στο e-kefalonia.blogspot.gr γραφει χαρακτηριστικά

”Οι συγκυρίες της ζωης με έχουν κάνει παράνομο και ναρκομανή.. Με αντιμετωπίζουν ετσι δεν μπορω να βρω δουλειά .. Περνώ τα παθη του ιησου Xριστού και πως να ζησω..γι αυτο βρηκα τον τροπο να ζησω ελεύθερος” και πολλα αλλα!

Μια κραυγη αγωνιας, μια κραυγή ενος απελπισμένου και εξαρτημένου ανθρώπου που ζηταγε απεγνωσμένα βοηθεια!

ποιος τον άκουσε;

Ποιος τον βοηθησε; Και τελικα ποιος τον σκότωσε;

Μήπως εγω;Εσυ; Ολοι μας οι καθώς πρέπει κύριοι του φαίνεσθαι;

Αλλα ξεχασα ηταν απορος, πρεζάκιας, τελειωμένος….εμεις δεν έχουμε σχεση με αυτους τους ανθρωπους ειμαστε ανώτεροι.

Αλλωστε τοσα αδέλφια εχει, πολύτεκνη οικογένεια με άλλα δεκαπέντε αδέλφια..δεν εγινε και τιποτα….άλλωστε αριθμος ήταν οχι άνθρωπος!

Μηπως ομως τελικα εμεις είμαστε τα μεγαλυτερα”νουμερα” που δεν μας ενδιαφερει τι συμβαινει διπλα μας..”μακρια απο μας και οπου να’ναι’;

Η οικογενεια παντως μας διαβεβαιώνει οτι δεν θα σταματησει εδω θα κυνηγήσει κάθε υπευθυνο και κανει έκκληση για νομικη βοηθεια μια και δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατότητα.

Τελος θα ηθελα να τονισω οτι την οικογένεια καλεσαν να ”παραλάβει” τη σωρό του ”ατυχου” χωρις την παρουσια εισαγγελεα απο το σημειο που έδωσε τελος στη ζωη του με τη μέριμνα γραφειου τελετών!!!!

Περιεργο…άραγε αυτες ειναι οι διαδικασίες οταν υπαρχει θάνατος;; Νεκροψια έγινε;; Οι μέρες θα δείξουν!

Τα συλλυπητήρια μας στην οικογενεια και να ενημερώσουμε οτι η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 14.30 στον Ι.Ν. Αγιου Ελευθεριου στο Αργοστολι.

Το θέμα δεν σταματά εδω υπάρξουν πολλες απίστευτες αποκαλύψεις.”


makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου