Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Νέο... επεισόδιο στο θρίλερ με την υποψηφιότητα Καρυπίδη για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρά το γεγονός ότι έχει ξεσπάσει «εμφύλιος» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με αντισημιτικές του δηλώσεις, αλλά και με επαφές του με τη Χρυσή Αυγή.
Ο κ. Καρυπίδης, μάλιστα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει ως υποψήφιος ακόμα και χωρίς τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως θα το «εκτιμήσει».

Σημειώνεται πως ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πάνος Σκουρλέτης, είχε δηλώσει νωρίτερα ότι η υποψηφιότητα Καρυπίδη επανεξετάζεται.

«Αν τέτοιες απόψεις τις εννοούσε ο κ. Καρυπίδης όχι μόνο υποψήφιος δεν θα είναι αλλά ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο δεν πρόκειται να περάσει», είπε συγκεκριμένα.

Άμεση και σφοδρή, επίσης, ήταν η αντίδραση του Αμερικανοεβραϊκού Συμβουλίου που έκανε λόγο για μάστιγα μίσους κατά των Εβραίων και εξέφρασε την ελπίδα ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

«Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι», είπε, από την άλλη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας για το εν λόγω θέμα στον ΣΚΑΪ.

Στη Δυτική Μακεδονία θέλουν τον Καρυπίδη!
Αργότερα το βράδυ της Πέμπτης ο ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας απέρριψε την καρατόμηση Καρυπίδη ο ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, υπέρ της υποψηφιότητας του Θόδωρου Καρυπίδη τάχθηκε το περιφερειακό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε άτυπη ψηφοφορία, το αποτέλεσμα της οποίας γνωστοποιήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, το περιφερειακό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ με ψήφους 9 υπέρ και 3 κατά, «ζήτησε» τη διατήρηση της υποψηφιότητας Καρυπίδη για τη θέση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. Έτσι, οι οριστικές αποφάσεις φαίνεται να περνούν οριστικά στη δικαιοδοσία της Πολιτικής Γραμματείας.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου