Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΔΙΒΑΡΗ



Ο Παύλος Σαράκης γεννήθηκε στο Αγρίνιο, από γονείς βιοπαλαιστές. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εμβάθυνε τις γνώσεις του στο Ποινικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης.
Ασκεί μαχόμενη δικηγορία και διευθύνει το ομώνυμο Δικηγορικό Γραφείο, που δραστηριοποιείται στους περισσότερους τομείς Δικαίου και διακρίνεται για το επιστημονικό και επαγγελματικό κύρος του. Έχει συμμετάσχει ως συνήγορος υπεράσπισης σε πολύκροτες δίκες και υποθέσεις μείζονος ενδιαφέροντος.

Στην επαγγελματική του πορεία, τόλμησε να συγκρουστεί "μετωπικά" με τα κυκλώματα διαφθοράς αλλά και της διαπλοκής στους μηχανισμούς εξουσίας, αντιμετωπίζοντας ακόμη και την εκδικητικότητά τους. Αφοσιωμένος στο επαγγελματικό του καθήκον, διακρίνεται για τη μαχητικότητά του. Με άποψη και αγώνες για τη θεσμοθέτηση της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, των ατομικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών. Υπέρμαχος της θεσμικής προστασίας των δανειοληπτών έναντι της τραπεζικής αυθαιρεσίας.

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Νομικών για το Ποινικό Δίκαιο και την Δικαιοσύνη. Διετέλεσε το 2004 Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα "Γηροκομείο Αθηνών". Ενεργό μέλος συλλόγων – σωματείων – επιμελητηρίων, που προάγουν αντίστοιχα τον αθλητισμό, την κοινωνική αλληλεγγύη, την επιχειρηματική δραστηριότητα .

Είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών. Ομιλεί την Αγγλική και Ιταλική γλώσσα.

Διαβάστε περισσότερα στο  sarakis.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου