Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!



Σας είχαμε υποσχεθεί ότι θα σας πούμε ποιος κάνει πραγματική αντιπολίτευση στο Δήμο Χαλανδρίου, σε έναν δήμο που αν μη τι άλλο έχει απασχολήσει τον τελευταίο χρόνο πάρα πολύ ακόμη και μερικά από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης.
Και δεν είναι εύστοχο να πούμε ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, γιατί στην εν λόγω περίπτωση μιλάμε για ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ με αποδείξεις - έγγραφα ντοκουμέντα κτλ. Και τα καλύτερα σας υποσχόμαστε δεν έχουν έρθει ακόμη. Μερικοί θα τρίβετε τα μάτια σας και άλλοι θα λένε ότι "Δεν ξέρω γιατί υπέγραφα...Με παραπλάνησαν!" Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι γνωστό τοις πάσι ότι έχει "ψωμί", αλλά εδώ μιλάμε για ΚΑΡΒΕΛΙΑ ολόκληρα!!! Πάντως ένα είναι σίγουρο: Πως η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει...10,9,8.....
Όσον αφορά λοιπόν για το ποιοι κάνουν πραγματική αντιπολίτευση στο Δήμο Χαλανδρίου η απάντηση είναι φυσικά η εξής : Το ΟmertaNewsgr και το μπλογκ Στην Πλατεία , που δεν μασάνε τα λόγια τους!!! Γιατί εμείς άλλον να κάνει αντιπολίτευση, ΣΥΓΓΝΩΜΗ, αλλά δεν έχουμε πάρει χαμπάρι!
A! μισό λεπτάκι: Εξαιρούμε το Νίκο Πανταζή που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αρκετά ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ! 

Υ.Γ: Κυκλοφόρησε ΕΠΙΣΤΟΛΗ - "ΦΩΤΙΑ" που μιλάει μέσα για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΙΡΕΤΩΝ και όχι μόνο! Εμείς την έχουμε στα χέρια μας αλλά δυσκολευόμαστε να την δημοσιεύσουμε γιατί είναι ΑΝΩΝΥΜΗ. 

Αυτό όμως που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά είναι ότι ήδη βρίσκεται στα "δίχτυα" των ράμπο του ΣΔΟΕ. Αυτοί ξέρουν καλά τι θα κάνουν!!!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ! 

Διαβάστε και ΕΔΩ!  και ΕΔΩ!

1 σχόλιο:

  1. Χαχαχα πολλα ραμματα για τη γουνα τους ! Και τι να ψηφισουμε ρε Ομερτα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή