Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΕΚΤΑΚΤΟ : "ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ!



ΜΥΡΙΖΕΙ "ΜΠΑΡΟΥΤΙ" ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

Πριν λίγο πήρε το μάτι μας ότι στο Δήμο Χαλανδρίου υπήρχε έντονη κινητοποίηση. Είδαμε με τα μάτια μας προσέλευση δημοτικών συμβούλων να μπαινοβγαίνουν ανάστατοι. Τι συμβαίνει άραγε;
Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του OmertaNews, τα τηλέφωνα έχουνε πάρει "φωτιά" και ο Δήμαρχος είναι ανάστατος. Προσπαθεί να πείσει τους 25 που θα ψηφίσουν αύριο για Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου να στηρίξουν την απόφασή του για την τοποθέτηση του Άρη Νόμπελη Ως Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και να μην ρίξουν λευκό. Εξελίξεις λοιπόν αναμένονται στη δημοκρατική παράταξη του Γιώργου Κουράση. "Αποφασίζομεν και διατάσσομεν"!!! Τι φοβάται ο Δήμαρχος και άνοιξε το Δημαρχείο Σαββατιάτικο; Μήπως τα ΛΕΥΚΑ των συμβούλων; Φοβάται να μην καταρρίψουν την πρότασή του και προσπαθεί να τους πείσει μέχρι και την τελευταία στιγμή; Μυρίζει "μπαρούτι"..
Μάλιστα πολλοί μιλάνε για ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ και κάποιος μας σφύριξε μάλιστα ότι δημοτικός σύμβουλος διαφώνησε ΑΝΟΙΧΤΑ με την θέση του Δημάρχου και πρότεινε γυναίκα για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να γίνει η ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτό όμως δεν ακούστηκε  παραέξω!

Υ.Γ: Θυμηθείτε όμως όλοι όσοι πάτε αύριο να ρίξετε την ψήφο σας! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ! 
Θα ψηφίσετε ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ή και κάποιους που ακόμη ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ;;; ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ! ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου