Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ!!!


Δεν πιστεύαμε στα ματιά σας, όταν αντικρύσαμε αυτή την καταγγελία. Τα μεγάλια κεφάλια της Χαλυβουργικής Αλμυρού, "εκβιάζουν" σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες τους υπαλλήλους, προκειμένου να ψηφίσουν ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα! Που φτάσαμε! Ζούμε σε καθεστώς χειρότερο από εκείνο της Χούντας!
Μαζέψανε τους υπαλλήλους και τους τρομοκρατήσανε ότι η Χαλυβουργεία δεν πάει καλά, είναι στα όρια πτώχευσης...και ότι αν δεν βγει η Νέα Δημοκρατία ή το Πασόκ, τότε θα υπάρξει σοβαρότατο πρόβλημα. Μιλάμε για στυγνό εκβιασμό. Εμείς τους λέμε να μην φοβούνται και να βγούνε να τα καταγγείλουν επώνυμα! Ντροπή σας καρεκλοκένταυροι και πατριδοκάπηλοι! "Προσέξτε τι θα ψηφίσετε την άλλη Κυριακή αν θέλετε να έχετε δουλειά και να λειτουργεί το εργοστάσιο!" φέρεται να  είπανε οι μεγαλοκαρχαρίες της Χαλυβουργίας Αλμυρού! Η τρομοκρατία όμως δεν θα περάσει! Γιατί όσες φορές πήγαν να τρομοκρατήσουν και υποδουλώσουν αυτόν εδώ το λαό...αυτός ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ και ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ!
Όλα αυτά όμως έχουν λόγο που γίνονται εκεί στον ΚΟΜΒΟ του Αλμυρού. Ο Πάνος Καμμένος έχει αρχίσει να έχει τέτοιο ρευμά, που όχι μόνο τον φοβούνται, αλλά έχουν αρχίσει να απειλούν, να τρομοκρατούν και να "εκβιάζουν" τον λαό για να αποσπάσουν την ψήφο του κάτω από την πίεση της ανεργίας! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΗΦΗΝΕΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ! 

ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ...ΓΙΝΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ... ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου