Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Go Greek For A Week




Γράφει ο Χριστόδουλος Παρλάς

''Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα'' αυτό είναι το νέο ριάλιτι που έκαναν οι ''φίλοι'' μας οι Άγγλοι με αφορμή τη κρίση για να σατιρίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μετά τα βίντεο και τα εξώφυλλα έρχεται και αυτό.Το προκλητικό αυτό ριάλιτι που μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό CHANNEL 4 προσπαθεί να δείξει πως οι Eλληνες έφτασαν στην κρίση και στο μνημόνιο. Στο ριάλιτι θα συμμετέχουν Βρετανοί εργαζόμενοι απο διάφορα επαγγέλματα όπου θα καλούνται να προσαρμοστούν στην Ελληνική πραγματικότητα. Καλά όλα αυτά αλλά γιατί δεν κάνουν και ένα ριάλιτι για το πως συμπεριφέρονται εκτός Αγγλίας,ως τουρίστες όταν ξεχνάνε της ευγαίνιες και το μόνο που κάνουν είναι να κυκλοφορούν μεθυσμένοι κάνοντας φασαρια στους δρόμους και ζημιές.

Μια καλή ιδέα θα ήταν να κάνουν και μια εκπομπή για τα Ελληνικά μάρμαρα όπου έκλεψαν και τα έχουν στα μουσεία τους.Γιατί δεν βλέπουν τα δικά τους και ασχολούνται με τους Έλληνες ; Λες και αυτοί δεν περνάνε κρίση...Η μήπως δεν έχουν την ψηλότερη ανεργία που είχαν τα τελευταία χρόνια...

Αυτοί μπορούν να ζήσουν με τους φόρους και της συντάξεις των Ελλήνων ; Μάλλον οχι για αυτο ας αλλάξουν το τίτλο του ριάλιτι γιατί ούτε μια μέρα δεν μπορούν να ζήσουν σαν Έλληνες οχι μια βδομάδα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου