Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ για τις εκδηλώσεις καταδίκης του Ψευδοκράτους στην Αθήνα




Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. , η μοναδική αντιομοσπονδιακή φωνή των Αθηνών, ιδρυθείσα το 1968, διοργανώνει για άλλη μια χρονιά, μεγάλη εκδήλωση καταδίκης του ψευδοκράτους.
Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Νικόλαος Αργυρόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Πολεμιστών Κύπρου 1974.Θα έχουμε την τιμή να βρίσκεται κοντά μας, όπως και πέρσι, η "Δασκάλα του Έθνους", κ. Χαρά Νικοπούλου όπου, θα μας απευθύνει σύντομο χαιρετισμό. Χαιρετισμό επίσης θα απευθύνει και ο κ. Ρίτσος Παντελής, μέλος της Επιτελικής Ομάδας της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Γεωπολιτικών Ερευνών. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011


Ώρα 20:00


Οίκημα ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. ( Παιανίας 5-7, Ζωγράφου)
Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 καλούμε τους απανταχού Έλληνες της Αθήνας στην καθιερωμένη Αντικατοχική πορεία που διοργανώνει η ΕΦΕΚ Αθήνας και το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. συμμετέχει με δικό του πανό . Σας καλούμε για άλλη μια χρονιά να πορευτείτε μαζί μας για να περάσει προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως ο Ελληνισμός της Κύπρου δεν ξεχνά. Όσο μακριά και αν μας αφήσουν από την Τούρκικη πρεσβεία, η φωνή μας πρέπει να φτάσει μέχρι εκεί και να το ακούσουν όλοι πως «ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, Η ΜΙΣΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ».

 Ας τους δώσουμε να καταλάβουν πως η αντιομοσπονδιακή φωνή δεν θα σταματήσει, όσο και αν την πολεμούν, όσο κι αν θέλουν να την κάνουν να σωπάσει. Γιατί Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΜΑ ΙΕΡΟ, ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Η πορεία θα ξεκινήσει από το οίκημα μας (Παιανίας 5-7 στη Ζωγράφου) στις 18:00.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ώρα 18:00

Οίκημα ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. ( Παιανίας 5-7, Ζωγράφου)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου